Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dröm...

Av alla osagda ordsvängar av dessa
ångrar jag inte ett dugg! Det är ju ett
ständigt pågående försök att få till
ett rimsmideri!

Men av alla otänkta tankar
ångrar jag alla. Det är ju
bara i tankedrömmen, som
jag just dig så klart själv
kan framkalla...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-28 20:54



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Kan inte ångra det vi gjort men ångra det vi inte gjort, kanon bra.
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt