Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lekfull med ironi


Jag är kvinna du är man du vill visa vad du kan

Hej mår du bra har du
haft en trevlig kväll?
Försöker verka trevlig
men tror han jag ska
följa med han hem?
Vad är hans problem
Vad har han för fel?

Jag är bara full
och jag är pratglad som fan
men han tror ju nåt annat för
han är ju en man.

Kan jag bjuda på
en drink frågar du.
Visst säger jag men
jag vet att du vill ha
nåt i retur.

Jag är kvinna du är man
du vill visa vad du kan
men de äcklar bara mig
för jag gillar inte dig.
Sanningen är den att
jag är gift med en tjej.




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-01 10:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det bör inte hindra dig att ta emot kaffet, och övrig åtrå, men sen vända klacken till, så får han stå där i sitt fån:)

mannens förväntningar är nyttjningsbara
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby