Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 månader har paserat sedan vi såg och hörde vår flicka...




I väntan

Det var fortfarande ljummet och varmt när vi kramades sist.

Värmen ebbade sakta ut till en höst med frost.

Frosten blev ett glänsande snöhav när vintern spred sitt Ängladam.

En hel höst och nästan en hel vinter har jag legat i dvala och väntat på dig mitt hjärtebarn.

Din lillebror frågade vart du var när han in i ditt rum klev in häromdan.

Det känns så overkligt att sju månader har gått sedan vi sist sågs och helt plötsligt blev allt ett minne blott.

Hur förklarar man för ett litet barn att hans syster inte finns med i vår familj.. det var svårt för mig, jag som inte själv förstår..så säg.

Men dagen närmar sig nu när vi äntligen ska få träffas, men allting är så spännt och stora sår finns i våra hjärtan.

i väntan

mamma storasyster och lillebror

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-01 12:05



Bookmark and Share


  Anna*
Så smärtsamt svårt ... kramar om
2010-08-16

  Maiah VIP
Går det överhuvudtaget att förklara när ens eget hjärta inte kan förstå den frånvaro som är helt onaturlig.
Det gör riktigt ont att läsa ... men hoppas att återseendet blir varmt som ger er ny energi...
Tack för att du delar med dig av smärtan
2010-03-01

  mare VIP
Du bär stor smärta som känns, hoppet lever inom dig om återseendet med din älskade dotter....som verkar vara på väg..
all lycka till dig och din son !!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen