Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plagiat William Wordsworth


Skrivet en morgon efter ovanlig smärta och sömnlöshet


Å om jag lever
varenda da´
så ska jag leva
å vara gla´




Fri vers av vera gade VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-01 12:57

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Skulle jag sörja så vore jag tokot (enligt Lasse Lucidor).
2010-03-03

  Rachel Roth
det finns tröst i dina rader...
hjälp att ta sig i kragen..

hoppas din värk minskat och att du kunnat sova bättre
2010-03-02

  Monika A Mirsch VIP
.. ja hur var det med de goda föresättningarna: de kantar vägen med stenar till ... ja så som du vill
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP