Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[vem kan hitta] inspirationen

rummet andas släckta ljus

och händerna skriker

kom fram då!

men inspirationen är bara

vilse

 

jag undrar:

[argt]

var ska ögonen ta vägen?

vägg tak vägg vägg

mörker

jag undrar:

var ska jag göra av mina fingrar?

krama sträcka knäcka

smälla till

de förrädiska orden som

gömmer sig

på insidan

 

jag tänker

på hon som sa

nej

och han som sa

inget

(för tårarna kom i vägen)

och smärtan som bet hål i honom

och jag

avundas

för han men inte jag

fick känslorna

som fick orden att rinna ut på pappret

 

ja,

rummet andas släckta ljus

och händerna skriker

kom fram då!

men pappret

är fortfarande tyst




Fri vers (Fri form) av linneajehn
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn