Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny titel, aktuell för mig igen


vad jag borde

När mina inre tankar svävar,

när min högre makt är stark,

då är det lättare att leva,

då är livet som en dans.

När mina inre tankar bojas,

när min högre makt är svag,

då är allting i ett mörker

jagar min egen svans.

Vad har jag då lärt mig,

efter att ha skrivit denna dikt

sluta nu att jaga din egna svarta svans

Låt tankar komma, sväva,följ med i din egen dans






Fri vers av Kåda
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanonbra dikt.. men jag har aldrig märkt att du har en svans ..ha ha.. måste kolla nästa gång vi ses på jobbet!! ..haha

Skoj bara! den var faktiskt jättebra!
2010-03-05

  Uppfångad
Du håller en förvånansvärt behagligt takt, rakt igenom, förvånansvärt passande för mitt humör just nu!
Applåder!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kåda