Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

la belle époque - la moche époque

 

Från fjärran, faraway
så mycket lättare
nästan ojust, unfair

mon chéri

du vet ju hur vi alltid skall jämföra, compare

Tidsandan, zeitgeist
du försöker 
från dina ögon sett

mon ami

du vet ju hur vi alltid försöker lägga pussel, puzzle

Åhh, denna ständiga kartritning av verkligheten och du frågar mig hur det ser ut från mitt håll?

Jag säger
jag är ledsen, sorry
du lät det gå dig förbi, devant, past away

mon petit

du vet ju hur vi alltid längtar men stanna och reflect, för allt det som de hade har du inte och allt det som de var är du inte.

Je suis fatigue
trött och bedrövad, saddened

mon petit chéri

 

 



 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lena Krantz VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-02 16:00



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Sans aucun doute Merveilleux!
2010-03-02

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP