Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg in i mig

Efter idag:

Nya vägar byggs

Solen fortsätter tömma sin värme på mina skor

Jag går längs upplåsta hinder

Hittade idag en trubbig pinne som jag börjat vässa

Ristar in ord, sätter upp mål

Min mun har fått liv

Mina ögonspeglar borta

Jag känner smaken av mitt vin!

Det rinner ut i mina fingrar

Låt oss skåla!

I ärlighetens djupa brunn




Fri vers av la-poet
Läst 624 gånger
Publicerad 2005-11-02 20:35



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Du målar vackra bilder med dina ord! Utmärkt diktat, bra rytm och fin stämning.
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet