Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Korsets fot

Jag faller ner och stupar
Vid korset fot en sista gång


För att aldrig resa mig upp igen
Min vandring och mitt liv


Är nu slut


Mitt liv och mitt öde
Vilar nu hos MIN GUD.




Fri vers av Danne
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 13:01



Bookmark and Share


  rebecca d
aha, är det det? överlåtelse..ja, inte resa sig igen.

vilken härlig "total"inställning...
shalom!
2010-04-28

  Anna*
Fint! En sista fullkomlig överlåtelse som blir avgörande för framtiden
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill