Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rubrik

Man lär sig i skolan om respekt
Men om någon slår en, får man slå tillbaka
Och man måste dela med sig

Men man växer upp
Och inser att världen inte ser ut som man en gång lärde sig
Världen har vassare kanter, och sunt förnuft spelar ingen roll längre
Man gör som man vill, och vill man inte så gör man i alla fall
För att man måste

Och man målar politisk satir på väggarna
Inte för att man har något emot Muhammed
Men för att Sverigedemokraterna är en bra grej
Och för att man inte vill ha sådant avskum i landet

Det är de farliga som sticker oss i ögonen
och får oss att bli fientliga
men vi säger att det är okej
och att alla är välkomna
men när de är här vänder vi dem ryggen, bara för att vi kan.




Fri vers av Hon där borta
Läst 321 gånger
Publicerad 2010-03-02 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta