Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24/11-2004, när annars skulle den blivit skriven?


Värme

Snön smälter på fönstret
Av värmen inifrån
Värmen från familjen




Fri vers av Cicki
Läst 631 gånger
Publicerad 2005-11-02 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki