Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm mig närmare




dina blickar väger mig



låter mig andas dina ord



vågar knappt nudda



för då tänder du lågan i mig



livet är en evig skola



som skapar vägar vi inget vet om



i drömmen


är jag naken för dig



jag vill att du ska veta



att jag är rädd för dig




för din godhet som jag saknat.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 805 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-03-02 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämt och sensuellt
2023-04-27

  Johan Bergstjärna VIP
Stark fin dikt ... Ja man kan vara så rädd för det som man allramest behöver... hmm... känner igen mej..
2010-05-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. =)
2010-04-26

  peter markurth
mkt bra
2010-04-04

  Gunnar Hilén VIP
ja alltså de sista raderna är en del av kärlekens axion tycks det som...grym !
2010-03-15

  Eaglemountains VIP
Underbart skaldat - i verklighet - skriver även under på Mr Lindemann ...
2010-03-06

  anita VIP
Underbar dikt.
2010-03-04

  Mr Lindemann VIP
Ja, den var utlämnande på ett positivt sätt
vilken äkta poesi är inte utlämnande

Verkligen talande sista rader som gör dikten
"jag rädd för dig




och din godhet som jag saknat"
2010-03-02

  beam72
underbart naket
2010-03-02

  walborg
Underbar text om bävan inför verkligheten!!
2010-03-02

  sellout
åh vacker..
2010-03-02

  anita VIP
Underbar dikt.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna