Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

Du finns i mitt sinne,

Du viskar mitt namn.

JAg känner din smekning,

men du är inte här.

Jag känner Din tanke genom natten.

Du berör mig med Ditt sinne.

En känsla,

en tanke,

en beröring.

Verklighet eller fantasi?




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria