Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSKEDSROSEN

När himlen tänder sina stjärnor över fjärran strand,
vaknar gryningen i ett annat land.

När tankarna följer likt vågens färd,
bort mot okänd värld.

Då känns saknaden och tystnadens eko ropar utan svar,
ensam med alla tårar står jag kvar.

När alla spår suddas bort i vinden,
bränner tårarna som faller nedför kinden.

När himlen tänder sina stjärnor över fjärran strand,
står jag vilsen kvar med avskedsrosen i min hand.




Fri vers av wildrosen
Läst 439 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-03 10:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En hoppfull - förtröstansfull avskedsdit.
2010-09-10

  Maria T
Mycket, mycket vacker poesi
om saknad
2010-03-10

  LovisaCecilia
Du hittar verkligen orden.
Griper tag och släpper inte.
Hur bra som helst!
2010-03-03

  Eva Langrath VIP
Ord om saknad som griper tag i mig och berör starkt
2010-03-03

  mare VIP
Vemods rader...vackra..
2010-03-03

    ej medlem längre
den här tycker jag mycket OM, vilket bra flyt i rimmen
håller med Larz om de sista två raderna
2010-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Sista två raderna griper tag extra.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen