Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anti tårar



Snälla, skrik inte på mig.
Få mig inte att gråta.
Älska mig istället. Säg något fint.
Låt mig älska dig tillbaka.
Bara du inte skriker på mig.
Drar i mig. Slår mig.
Älska mig istället.
Vad du än gör..

Låt mig bara inte gråta..




Fri vers av Amy (F)
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-11-02 22:50



Bookmark and Share


  Manal
en stark,berörande dikt.
2006-01-02

    Mejja
Vill skicka en BAMSEKRAM!
Javisst gör tårar ont men stannar de inuti så dödar dom
Alla behöver älskas och få värme Utan det fösvinner man. I alla fall är min känsla så
2005-11-17

    Nils_
Kampen för att bli älskad. Ska det vara så svårt? Någon med en stark vilja som saknar en kram, då inte personen som skriver.
Fin dikt

Bravo!
2005-11-13

    Ninzio
Tystnaden ligger över mina läppar.
Mitt hjärta vill värma när du deppar.
Jag försöker tala, men mina ord biter ej.
Frukta ej, låt tårarna falla mot mig.
Öppna din port och låt jag älskar dig.
Ska aldrig höja min näve, bara smeka din kind.
Du har nyckeln till mitt hjärta, våga öppna min grind
2005-11-03

  Wretling
Tycker om orden du väljer, visar på ett effekivt sätt hur man ibland bara har lust och BE ngn älska en..
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)