Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dem första 2 är väll på samma tema medans den sista är en lite avart =)


3x Haiku

 

***

Jag satte mig ner

i min utslitna soffa

Aj! Den var stulen

***

Spårvagnen var sen

det visste väll inte jag

klev ut på rälsen

***

Låg och sov en dag

väckt av lidande toner

Darin på radion

***




Bunden vers (Haiku) av Redwine
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-11-02 23:17



Bookmark and Share


  tonsoku
du skrev något om de två första där uppe, och de två första var klockrena..! den sista var också bra, fick mig att le, men inte lika... djup?

hmm
bra va de i alla fall!
2005-11-04

  Tony Hermansson
Tack för dom.
Gillar tänket......
En dagdrömmares uppvaknanden, eller nåt.
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine