Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu när jag lever ensam upptäcker jag nya saker varje dag


att upptäcka....

Att upptäcka ensamheten,
att vara i sig själv.

Att leva enbart för min egen skull,
inga andra krav.

Kan vara underbart och avslappnat,
men längtansfyllt.

Som att lämna något kärt resemål,
längtar tillbaka men ser framåt.

I ensamheten upptäcker jag vem jag är.

En underbart härlig person som är verkligt värd att bli älskad
och att älska någon.........




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-03 20:56



Bookmark and Share


  Anna*
Fantastisk insikt! Livet lever och vill liv ... kärlek
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria