Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HH 30/650

 

du är nytt
skräddarsömn, vakan

kometen färdas
hundramiljoner kilometer
mot jorden

dina händer omsluter oss
en av världens gåtor

varje gång någon önskar
varje gång någon räds

nuddar de försiktigt
dina fingrar




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-03 22:28



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
får mig att tänka på en nyfödd stjärna ;)

den är jättefin!
2010-03-03

    ej medlem längre
med den första strofen når du alla stjärnor!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP