Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnaben

De barnaben som bar dig fram
under klarblå sommarhimmel
Vindarna susade förbi
I tankarna du drömmer dig bort
till dessa forna tider
ty nu är du gammal
och dessa barnaben
är ett mine blott
Varje morgon du vaknar och drömmer dig bort
Att tiden skulle gå så snabbt
Det trodde du aldrig
bäda din dödsbäd
Och dröm dig bort
till dessa barnaminnen.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 574 gånger
Publicerad 2010-03-03 23:00



Bookmark and Share


  Annie_Dog
Å stundande ålderdom.. men tänkvärt skrivet.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla