Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du mig?

Du försvinner ibland långt härifrån,
In i dig själv.
Du är kvar här med mig,
men ditt hjärta har hårdnat.
Mitt svek kvävde alla känslor
du någonsin haft för mig.
Söker intensivt alla svar i dina ögon.
Älskar du mig?
Om så bara lite grand.
Det skulle räcka för mig.
För jag älskar dig.

© Brown
Copyright 2003




Fri vers av Lene
Läst 865 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-06-28 11:01



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
kommer inte på något bättre sätt att beskriva det. känner så väl igen mig! Jättebra ;)
2004-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet