Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synden

Din talan säger allt
då dina handlingar är få
Du pratar oförmöget om hat till dina närmaste
men aldrig mellan fyra ögon
Du sitter i din ensamhet
och betraktar andras skugor
Du ber till en gud
men du följer bara dina egna regler
Missunnar andra lycka
men du förbarmar dig när du själv
biter i det sura äpplet
Du tror att lycka
är något som kan köpas för papper
då ditt självhat och ego går ut över andra
Du känner dig stolt över dina erövringar
men är ensam som få
inom dig skriker det förflutna
den värdighet du en gång hade
går aldrig att köpa för pengar
Den självrespekt som finns kvar
består av att våldsamt försöka skrubba
bort
andras blod på dina händer
Din största önskan är att åter igen
kunna älska
Då det bara är ett ord i dina öron
är det något du aldrig igen kan uppnå.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 02:28



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bra text..Känns sann.. Naken och uppriktig..
2010-03-07

  Gawain VIP
Starka ord, rent av hårda. Men inte mindre sanna. Fulla av bottnar som de är i åtminståne mina läsande sinnen,,
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla