Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämd ljuva hämd

Det du ser
är sällan det du får
tro inte blint att du kan göra vad som förmår dig
frästelsen är stor
men tugan är tung
sveket är större än lockelsen själv
så vad vill du göra
för att få dig dena kick
kännsla som sprudlar i magen så trångt
denna otryga famn
som så lätt kan bli din
så in jag rusar i skärelden så ljuv
hämdens tid är kommen
och tro den är viduderligt skön
nu dagen den gryr och vi skilda vägar går
hur skön va nu hämden som stod vid min dörr
denna vackra hämd som jag aldrig mer se
nu jag ensam är
och så bitter denna smaken egentligen blev
nu förstår jag dina ord av tröst
att ångern är en kännsla
och inte bara din röst.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 03:20



Bookmark and Share


  AjBi
Du är en illusion fattigare - men en livserfarenhet rikare.
2010-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hämnd är en
nämnd som
inte alltid ger
vad man ber
utan annat sker...
"Ånger blir känslan"
som Du så rätt skrev!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla