Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig hjärtat

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag har längtat och saknat dig mitt hjärtebarn.

Jag kan inte med ord beskriva hur sorgsen och ledsen jag varit varendaste evigaste dag.

Jag kan inte med ord beskriva hur det var att mista dig mitt hjärtebarn.

Jag kan inte med ord beskriva hur jag dog den dagen du försvann från mitt liv.

Men äntligen får jag se dig och höra din röst, för mig är det i alla fall en liten tröst.

En tröst att du lever och kanske har det bra, för vi är så många som dig saknat precis varendaste dag.

Din lillebror som börjar bli stor, storasyster, morfar och moster med familj har alla efter dig längtat så.

De andra som du lärt känt har naturligtvis undrat och frågat vad som har hänt..

Jag vill bara att du ska vet att jag tänkt på dig varedaste dag och i mitt hjärta finns du alltid kvar. Jag vill gärna krama om dig mitt hjärtebarn, kanske jag kan få det en vacker dag.

Jag älskar dig

Mamma 

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 12:31



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Den vackraste kärlekhyllning till till barnet som du fått offra...
smärtsamt och vackert skriven....
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen