Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

behöver distansen
till dig
till mig
till oss

kom hit
visa mig
vad vi gör
om vi klarar det
älskling




Fri vers av Marshimlen
Läst 286 gånger
Publicerad 2010-09-30 22:48



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
få ord, men de beskriver tillsammans mycket. Fint.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen