Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bemantlad



jag har något inuti mig
jag kan känna lätta vingslag under skinnet
som om något försöker ta sig ut
en lätt skälvning mot ett höftben
och ett krasande ljud
när kokongens hölje rämnar

jag känner skira vingslag under huden 
jag tror det skyls en fjäril inuti mig

som vill flyga fri




Fri vers av Smultris
Läst 859 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-03-04 17:47



Bookmark and Share


  aol
hajade till fyndigt
2010-06-10

    popsnöre
vackert!
2010-06-10

    ej medlem längre
Härlig känsla du förmedlar, och jag tror inte att du är ensam om den.
2010-05-08

  ~Hope~
Åh... min gud som jag älskar dina texter... den här är bara så bra och speciellt:

en lätt skälvning mot ett höftben
och ett krasande ljud
när kokongens hölje rämnar

det är så där läskigt, äckligt när allt rämnar och fjärilen får flyga fritt...

Du
Du
Du

da bäst!!!
2010-04-30

  volatile
Åh, den här var fin, fjäderlätt och precis som ett vingslag.
flyg!
2010-04-08

  Andasin
Vackert! Och bokmärkt :)
2010-03-26

  Anguis
very najs beskrivet om ngt som vi alla har inom oss
2010-03-05

  Ola Rydberg
Otroligt vackert och bra
fin titel
2010-03-05

  Sonja Sidorow Lapington
Hur många gånger har inte den fjärilen kämpat i natten för att inte bränna sig....tack för att du satt ord på min ångest. Sonja
2010-03-05

  blaite
Grymt
2010-03-04

  kråkan VIP
bokmärker..tack..den va fantastisk!
2010-03-04

  Maria Zena Viklund
underbar!
2010-03-04

  Neal VIP
riktigt bra!
2010-03-04

  Quasimodo
Här kläcks och blommar ut i liv !!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris