Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger inget, så vet ni inget.

Jag är tyst.
Jag säger inte ett ord.
Utom när ni kräver.
Tystnaden kväver mig om natten.
Ånger, rädsal och tårar.
En vanlig kväll innan sömnen äntligen befriar mig.
Varför ska jag gå upp?
Prata, prata, prata, prata.
Måste få prata med någon.
Prata med någon.
Men finns det ingen utanför skolans värld
som vill lyssna?




Fri vers av Reebbbecka
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reebbbecka
Reebbbecka