Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skynda innan

skynda, skynda -
höstlöven blåser snabbt förbi
- multnar
snöflingor yr tätt, tätt
- smälter
vågskvalpet stillnar invid stranden-
rörelsen avstannar
skynda innan




Fri vers av vera gade VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-04 20:45

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Skynda och skynda - det går inte så fort vid min ålder....... men det är en härlig text!
2010-03-04

  Katinka VIP
Vacker dikt, fri för tolkningar, i väntan på..kärleken.
2010-03-04

  stenen/ Yv Ericsson
Låter oroligt? vad kommer? bra. lite läskigt.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP