Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skicka inte!

Skicka inte svenska unga män
till Afghanistans krig
som ingen någonsin kommer

vinna.

Bestäm inte över ungdomars liv.

Om ni vill,
lämna era riksdagsstolar
och åk själva dit.

Det räcker nu.

Ni går hand i hand
och bygger tillsammans
en internationell krigskonsert.

20 år krigade USA i Vietnam.
20 år krigade Sovjetunionen i Afghanistan.
25 år krigade Turkiska militärer mot kurderna.

Irak: fortfarande krig.

Skicka inte våra söner
till krig!



Zarife Demir. 2010-02-25, Stockholm




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-04 23:13



Bookmark and Share


  walborg
Jag delar Din åsikt fullständigt. Dessutom vill ju afganerna inte ha främmande militärer där som skymmer deras egen egentliga konflikt.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR