Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid slutet av mig själv



Vid slutet av mig själv

Fanns du

Vid slutet av mig själv

Finns du




Fri vers av Poson
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson