Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passion of the christ

the passion of the christ

sepia

demonbarn

udda ögonfärg

kung

misshandel

snubblar blodig

korset tungt

snubblar blodigt

grus

kors

blod

revben

hjälp

ful mamma

grus

kulle

spik

kors

oväder

spjut

blod

torr

sjunken

levande

åter till liv




Fri vers av Panda Delilah
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 21:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Se upp nu så att inte kristendomshatarna drabbar dig med en bannbulla.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah