Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåja


å gode gud

Man springer på en vän
fäller honom till marken
ja
och tar honom i skrevet.

Det är inte mer med det.

Sen skiljs man åt som vänner
reser upp karljäveln
och
tillfredsställer sig själv

Sen
låter man folk tro att man är lyckligt skild

Ja jävlar

Tills man träffar på en fullständig främling
faller till marken
ja
och blir lyckliggjord

Hur i helvete ska det här sluta?




Övriga genrer av halmstrå
Läst 499 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-06 22:56



Bookmark and Share


    papillon
Ja, huvaligen, det är som att segla en liten båt i starkare vind än man tänkt sig -
2010-03-07

  Nanna X
ja jag vet fan inte men jag applåderar ändå.
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå