Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att leva i Nuet är en svår konst

 

Inte min tid
inte nu
väntar i skuggan
av mitt liv

takdropp
vidrör
vilande själ

anar
våren
kommer med liv

lever i stillhet
lever olevande
lever på hoppet

om levande liv




Fri vers av * Ammi *
Läst 866 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-03-07 13:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåder !!
2010-05-29

  jonke
To make the journey into the Now we will need to leave our analytical mind and its false created self, the ego, behind. Eckhart Tolle
2010-04-18

  Lasseman VIP
Ja det gäller ju att leva livet just nu... kramar om!.. Lasse
2010-03-28

    Mejja
Vacker och stilla.
Ja det är svårt att leva just nu och njuta stunden och det man har.
Bra skrivet som väcker upp tankarna.
2010-03-20

  aol
underbara rader
2010-03-14

  ¤Anne¤
längtar och väntar på varma härliga sommar kvällar, hoppas de blir många
underbart skrivet vännen
2010-03-08

  © anakreon VIP
Ja, konsten att leva är svår
och nuet så illa förgängligt...
Calle
2010-03-07

  walborg
Skönt att äntligen höra ett litet livstecken från ditt vinteride!
2010-03-07

    baruk
Sköna rader att få ta del av.
2010-03-07

  Tim Söderberg
Kanon bra!
2010-03-07

    Kalle Bobbie Immanuel
väntan kan visa sig värd när sommaren når oss, vackert skrivet och en fin titel.
2010-03-07

    johannacaroline
Jag väntar jag med. Den här vintern har varit lång.
2010-03-07

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker om det här minimalistiska språket. Inte minst för att det faktiskt är svårare att uttrycka sig tydligt med få ord än med många.

En skör och vacker text, som hoppas.
2010-03-07

    Maria Malm
Om man tar en dag i sänder
så kan man hoppas att allt vänder.
2010-03-07

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2010-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Man får ta en dag i taget.
Kul att du är tillbaka i spalterna.
2010-03-07

  peter markurth
mkt bra
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *