Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästens kärlek till människan


En vacker dag,
då solen strålar som klarast.
Ska jag galoppera emot dig.

En vacker dag,
då vattnet är som finast,
Ska jag dricka enorma mängder,
och sedan slicka dig i handen.

En vacker dag,
då allting är som vackrast.
Ska jag titta ner mot ditt vackra ansikte,
och bita dig tre gånger i läppen.





Fri vers av Amy (F)
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-03 15:03



Bookmark and Share


    Ninzio
dessvärre regna det då idag. men jag har hört att d ska bli fint väder på lörda (A)
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)