Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ändå går jag rakt in i elden


Här sitter jag
med två händer i mina
i ena håller pojken med gyllene ögon
som inte alltid ser mig
och i andra, han som vill ge mig att jag önskar
men som jag är rädd att ta emot

Den ene vill ha mig på sina villkor
och jag bara flyter med
Den andra trånar efter min värme
och fumlar alltid efter mina händer
som jag rycker bort
och sneglar genom fönstret

Han gör mig besviken
gång på gång
men jag står kvar
svär tyst för mig själv att ge upp
men ångrar mig sedan

Han får mig på bra humör
Han ler alltid med ögonen när han granskar mig
och vi kan prata i timtal
om allt och ingenting
Men det pirrar inte i mig
trots att jag vill det

Jag vet vad jag borde göra
men hindrar mig själv
För jag har facit i handen
men jag är självdestruktiv





Fri vers (Fri form) av Natalie VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-07 20:03



Bookmark and Share


  Sarabrina
Natalie, jag är utan ord, och jag känner även igen mig i dina texter. Djupt och väldigt välskrivet öppnar du ditt hjärta... <3
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP