Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är en dikt.


Förlösande tårar


En sorg att bära. Ett lyckorus att tära. Förlösande tårar.....

Genom evighet för vi dialog. Andas kan jag inte göra utan dig. Förlösande tårar.....

Uppvaknanden knoppas! Förlösande tårar.....

Som ejderdun i vinden flyger tystnaden till mig, en vandring på ensamhetens aveny, en närvaro i vilans vrå. Förlösande tårar.....

Springer på vattenbrynet på stranden. Jag är jagad av tristessen. Vänder mig om, säger adjö. Jag löper åter. Tristessen står still, den gråter. Förlösande tårar.....

Man har klätt mitt hjärta med tårar av lycka och gråt av sorg. Jag går och svettas. Förlösande tårar.....

Trolla dig synlig, så att jag vet vem som läker min själ när förväntan blommar snyggt. Trolla dig synlig, så att jag vet vem som stillar min starka oro.

Lyssna till toner vilka klingar i ljuv harmoni!

Sökandets melodi.

Förlösande tårar.....




Fri vers (Fri form) av Håkan Barck
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-07 20:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Jag är här viskar rösten i Ditt hjärta.
Det är Du som Du längtar till :-)
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck