Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är fortfarande ute och letar


1.


Hur såren aldrig vill läka
Minnen som kommer tillbaka
Din hand ligger kvar på min axel
Drar ner mig
Minnen som trycker på
Denna ständiga längtan
Detta illamående
Denna otillfredsställelse
Denna känsla av kvävning
Paranoia

Jag ser dig i mina drömmar
Jag känner dig i min vardag
Du finns på min arm


Jag tappade bort mig själv
I oss




Fri vers (Spoken word/Slam) av Alathariel
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-07 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alathariel