Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttfärsängel - en dikt till Mattias

Ljusa toner av dina fötter
som aldrig når mina öron i tid
innan hjärtattacken
Du är precis så underbar som dina ögon lovade
Öron av silke
så härliga att tugga på med läpparna.

Tänk att just du skulle offra dig på pratmakarens altare
Tänk att just du skulle inse att det bästa
inte behöver ha armar
som når längre än till tredje hyllan.

Allt det vackra här i världen flyter runt i lägenheten
och jag behöver ingen flytväst
jag drunknar så gärna
Vad skulle jag vilja att Gud sade vid pärleporten?
Vad bra att ni kom båda två samtidigt, mindre pappersarbete då.

När dina fingrar siktar på min navel
så misstänker jag
att du ändå gör det utav kärlek
Köttfärsängel
Du är som hett te inombords.

Som en likmask i hjärnan
finns du där hela tiden
fast mer i min tanke
och mindre äcklig.

Mattias, bara så du vet,
jag älskar dig.




Fri vers av Sun
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 01:01



Bookmark and Share


  Sun
Vilka underliga saker som poppar upp i hjärnan ibland... I like!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun