Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/5AtDUE1dzX1v962kqqMBFc


Brottstycken (Vax)


detta tillstånd. det normala. ändå märkligt frånvarande. allt som oftast. men likväl ett bomärke på barnarm. att bannas förlåtas. om att bannas förlåtas. om och om igen. inutimonstret utan ögon. viftande vilt. droppande kallt. om att aga ett ego. sedan smeka och komma. loss. för en stund.


ett öga väser
blå martyr

ett annat vakar
väntar gröna språk


där, runtomkring
den brunna ytan på en sjö

eller hos en tjärn

en viskning och ett rop
en hand ut och så acceptans

inte riktigt där ännu


om att varsamt träda ur morgonkropp. att separera sig själv. från antingen suck. eller erektion. en vardagslina. försiktigt utlagd. välplacerad, skiftad. hela vägen. och så hem igen. väjande, tråcklad. sedan en vind. en sådan som slukar allt. en död. fast ändå inte. inte den där ruttna ljuvligt stinkande stickande. mer hålet i hålet. ett vackert vitt av ingenting. en syrebrist och matsäck på pinne. allt blir plötsligt så främmande. opersonligt. sedan vänder allt igen. allt är. ingens fel. inte ens ett fel. sedan vänder allt igen. min papillon.
















Fri vers av Pah
Läst 475 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-10 13:08



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
låten var sådär... texten desto bättre! Mycket hög kvalitet!
2010-03-10

  Svartsilver
ett förlösande stycke, ja hela texten. svårt att finna ord . så det får bli ett trist. brapah.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah