Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar inte

vårvindar genom kroppars längtan
Ge mig orden som förlöser

kärleken
Besvikelsen


Ta mig härifrån

livet

väntar inte





Fri vers av beam72
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-08 19:36



Bookmark and Share


  blaite
Fint så fint
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

beam72
beam72