Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag också, ibland

träds skuggor bildar krigsmålningar på marken, stjärnor

ger klartecken och världen rasar.

luften är tung och fuktig och mörk, hav stiger och osynliga vågor

flyter genom alla kroppar. vindar från öst,

vindar från väst, de kolliderar allt oftare och lämnar regn

hammrande på tak och dörrar.

man sitter i sin skyttegrav, på sängen och väntar, men där ute i kylan,

utanför fönstret, rasar världen.




Fri vers av tonsoku
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-09 07:25



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En mycket stark läsupplevelse. Gav mig starka ekon av tidigare livsupplevelser.
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku