Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök


Den Magre och Den Gamle sitter på snövallen och dinglar med benen:
"Det ska fan vara trädgårdsmästare en sån här vår!"
"Var det någon som kallade?"
Djävulens höga hatt stack upp bakom häcken.
"Jo, du är just en snygg värmemästare! Se nu vad jag har att tampas med."
"Och se alla spåren i snön häromkring" - bryter Den Magre in -
"de avslöjar hur mina klienter försökt smyga sig på mig och luska ut mina hemligheter. Det har de inget för - jag avslöjar ingenting!
Döden är min hemlighet - den kan de aldrig någonsin förstå -
nä, nu tar vi till skovlarna, grabbar, så Fröken Rosenkvist får lite vår här!"




Prosa av vera gade VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 11:06

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En konst att utvinna humor ur detta persongalleri ...
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP