Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som solen i mitt liv var du då






jag saknar dig
jag saknar dina kärleksfulla ord
som solen i mitt liv
var du då


stjärnans lyster
har falnat
känner inte din hetta
värma mitt hjärta

himlakroppens skimmer
har ändrat riktning

det jag ser
är endast det månen reflekterar
ett blekt kallt sken
som kyler mina ådror




det fanns en tid
då dina ord
rymde all världens lyskraft
upplyftande
och där vi möttes
upplysande
vår kärlek

en tid
då lågan var levande
mellan våra hjärtan



kan sakna
förälskelsens lekfulla dans
små budskap
mellan raderna

kan sakna
förväntningens vibrerande skötes löfte
outtalat
men hört

kan sakna
begynnelsens sav stiga
för att möta
för första gången

kan sakna...





jag saknar


dig







som solen i mitt liv
var du då


och vi bestrålade varann






Fri vers av Sunlight
Läst 624 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-19 13:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande.

Vacker dikt om längtan :)
2011-01-16

    glasa VIP
kärlekens längtan så levande
så nära skriven
väldigt fin
2010-07-10

  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-04-30

  Bodil Sandberg VIP
en mycket mycket stark dikt!!

kärlek kan göra oerhört ont!!
2010-03-26

  kärleks ängel
innerlig o vacker!
2010-03-20

  Fånga dagen
Otroligt vacker glimmande som en sol jättebra skrivet
mvh Anna-Karin
2010-03-20

    ej medlem längre
Den här texten fick mig att drömma.
Vet inte riktigt varför men den gick bara rakt in.
2010-03-19

    ej medlem längre
Den här texten fick mig att drömma.
Vet inte riktigt varför men den gick bara rakt in.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight