Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld

Jag fyller mina dagar med sparkar och slag
studerar och analyserar
vem är mest skadad, är det du eller jag
den som slår eller absorberar?




Bunden vers av Delora
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 16:47



Bookmark and Share


  Anna*
Ååå, så glad jag är att jag äntligen tagit mig därifrån! Din text berör mig på djupen. Kramar om
2010-06-27

  Bodil Sandberg VIP
En dikt som fyller en med starka känslor
våld är något av det mest otäckaste
en oerhört påtaglig gripande text min vän
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora