Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och att jag alltid ber om mer

Och som om det inte vore nog,
med att dina kyssar ger mig gåshud,
och att jag alltid ber om mer.

Jag vill inte låta dig gå,
samtidigt får man inte vara egoistisk,
likaväl har jag aldrig påstått motsatsen.






Fri vers av Diffusiaria
Läst 494 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-09 17:14



Bookmark and Share


  blaite
Lite ego får man väl va om det man får är kalasersbra. En annorlunda text igen. Bra bra
2010-03-10

  Larz Gustafsson VIP
En fullt förståelig och naturlig reaktion.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria