Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det utfärdas 350-500 jaktlicenser varje år -  vad gör WWF med pengarna?




Ack du lilla söta isbjörnsunge

 

Ack du lilla isbjörnsunge
så ullig och gullig
sitter du där på isen
men vet du var din mamma är
för du verkar lite ensam här

Ack du lilla isbjörnsunge
så vit och så fin
sitter du där på isen
men isen är blodstänkt röd
för din mamma hon är död

Ack, du lilla isbjörnsunge
så lämnad så ensam
sitter du där på isen
spanar efter fadder kär
men du, han är inte här

Ack, du lilla isbjörnsunge
så ullig och mullig
sitter du där på isen
serverad på färdigt fat 
som någons middagsmat

Ack, du lilla isbjörnsunge
så mumsig och brumsig
ligger du där i magen
för stora isbjörnen kom hit
och du blev bara en liten smaskig bit


 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Lena Krantz VIP
Läst 928 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-09 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP