Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns han mig...?


Minns du min älskade


när du tog skydd under mina vingars skugga
och bäddades under mina ögonlock,
som mjuka vävnader mot huden

minns du min älskade
när din nakna kropp var en symfoni av smaker
och passionen speglade min själs färg

minns du min älskade
mina ord, mina andetag, mina tankar,
mina drömmar och min kärlek,
som du lät sprida sin skönhet över en öde ö

minns du mig...




Fri vers av Roula O
Läst 804 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-03-09 21:56



Bookmark and Share


  peter markurth
söt, fin
2011-03-16

  Maria T
Passionerad poesi.
Går ej att glömma
2011-02-06

  Manal
oerhört vackert målat. ord som berör
2010-12-24

    ej medlem längre
Han (eller hon) borde minnas..eljest är han (eller hon) död
2010-11-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. =)
2010-05-07

  Systrar
Så vacker!
2010-05-05

  Miss Mod
Härliga formuleringar
2010-03-21

  Suzy med punkterna
vackert frågande om det största efter kärleken i nuet, minnet av den........
2010-03-10

  Eaglemountains VIP
Klart att han minns en sådan underbar stund. Innerligt vackert skrivit, som alltid!

Kram!!
2010-03-10

  tom boreland
vackert skrivet,skit
att vara gammal
2010-03-10

  firefire
det gör han nog..har svårt att föreställa mig något annat;)) otroligt vacker poesi du sprider här just nu ! tack för det!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O