Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att dela stjärnor






ligger i dödsstilla position
armar längs sidan
handflator upp
fötter isär


det är sent
spelar Thåström tyst
inte värt att väcka ungen ovanför
inte värt att väcka någon



"varför är du så tyst, anna"


luften bildar rökringar ovanför
stjärnorna syns utanför neddragna persienner
´


minns när han tog med mig upp på andra däck




det var stjärnklart den natten
nordsjön låg stilla
det var nog bara vi två i hela världen då



och dagen efter var allt borta
jag var borta
det är alltid så
vi delar stjärnor någon annanstans
med någon annan


men det är alltid



samma stjärnor




Fri vers av sårosa
Läst 556 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-03-09 22:52



Bookmark and Share


  kaos_lyrik
himla fin poesi men det kan väl aldrig gå fel med thåström i öronen!
2010-04-05

  JohannaCarlsson
Slutet var klockrent, så fint.
2010-03-10

  emms
väldigt bra skrivet=)
2010-03-10

  karenina VIP
kommer nära och berör, väldigt starkt. dessa stjärnor, dessa minnen.

får mig att tänka på lundells 'samma land' - det spelar ingen roll var vi än är, det är ändå samma stjärna vi ser
2010-03-10

  Diffusiaria
älskade slutet.
2010-03-10

  sellout
älska älska älska slutet!
2010-03-10

  Baystream
Slutet är så klockrent, på ett smärtande sätt.

Applåd.
2010-03-10

  Baystream
Slutet är så klockrent, på ett smärtande sätt.

Applåd.
2010-03-10

    ej medlem längre
resten var ju också bra såklart, glömde säga det hehe
2010-03-10

    ej medlem längre
ja slutet var magnifik
2010-03-10

  malin...
Älskar slutet. Det träffar precis där där allt känns igen för det du skriver är så smärtsamt sant...och jag antar att det ofta är "inte värt att väcka någon"
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

sårosa