Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min djupa längtan

Med rötterna djupt rotade i dig
med grenarna högt uppsträckta mot din himmel

vill jag genomlysas av ditt ljus
genomströmmas av ditt liv

och bli bärare av din överflödande växtkraft








Fri vers av Tosan VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-10 13:03



Bookmark and Share


  jörgen g
Vilka sköna dikter du skriver.
2011-08-05

  Marreb
mm... starkt.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP