Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

 

 

 

Jag vet inte vad du tänkte när du bestämde dig för mig,

 

många har tvekat innan,

 

kanske såg du något

men allt är ju vackert i början.

 

Men att du sedan bara skulle kasta mig i soptunnan

 

BARA SKICKA MIG TILL EN RETURSTATION NÄR DU VET ATT JAG INTE GÅR ATT ÅTERVINNA.

 

 

 

Hur fan tänkte du?

 

 

Jag anses bara som skräp nu,

 

då du tog det bästa innan du kastade mig,

 

 


mitt hjärta

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP