Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det verkligen tillåtet att kränka folk "hej vilt" här på poeter? Jag bara undrar


Får man kalla andra vad som helst?

Att kalla någon
häxa
eller påstå att någon
"är full av skit"
plus alla andra
hemska epiteter:
hur kan detta tillåtas
på en seriös site
som denna?




Övriga genrer av baruk
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-10 17:29



Bookmark and Share


  Filosofen2
Man betalar för att få slippa sånt, få möta en värld av poesi. Livets svåra vägar ger tryck!

Åsikt måste man få ha, men tänk på det som sägs. Aldrig får man kränka, för då är man illa ute!
2011-03-04

  Michaela Dutius
Ja det borde rendera i uteslutning tycker jag.
Tyvärr kan inte alla handskas med friheten här inne och det ger sår till andra.
2010-08-24

    ej medlem längre
När man nämner ngn kollektivt som feministnazist etc så verkar det vara tillåtet eftersom han inte fått reprimander för det.
Oacceptebelt tycker jag självfallet att det är.
2010-03-10

  lycksele
Håller med att det har varit ganska ofta och ganska rått sista tiden.
Sen vet jag inte om den här webbplatsen är i första hand seriös. Den är väl som andra ungefär.
Punkt nr 1:
.... är att locka många kunder, helst betalande
Punkt nr 2:
... är att inte överträda lagar så att sidan råkar illa ut

Det måste vara ordentligt högt i tak vad man får skriva om och hur, enligt konstnärens frihet att uttrycka sej. Till och med mycket provocerande.

Men enligt poeter.se reglerna får man inte använda sin frihet till att publicera negativa, osanna och direkt smutskastande saker om andra. Inte om andra poeter och helst inte någon.

Många kringgår dock detta att inte nämna namn, och pekar ut viss person direkt ändå. Det här är svårt att komma åt för ledningen.
Det är mycket enklare när någon ärligt och öppet namnger en annan.
2010-03-10

  Gunnar Hilén VIP
du vet hur det är innerst inne...den som nämndet han klämndet...
om du vet eller tycker att du inte är nåt så vet ju du vem du är eller i alla fall vad du inte tycker att du är...den andra sitter fast...fråga om han vill smaka !
2010-03-10

    ej medlem längre
ja du, tydligen ... men för att använda hans språk - vi SKITER i det!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

baruk